Tankar

2016 – Vi är redo!

12642610_10154496285790656_8230113724122135953_nVi är redo att följa hjärtat!
Som Kajsa Ingemarsson skriver i sin bok ”Hjärtats väg”:

”Att vandra längs hjärtats väg är att ge sig ut på okända stigar ledd av längtan, och av den röst som gång på gång kallar dig till medvetenhet. Varenda cell i din kropp är redo för detta. Du existerar av denna enda anledning; att utforska den villkorslösa kärleken i mänsklig form. I samma ögonblick du väljer att släppa taget om ditt motstånd, startar den mest magiska, fantastiska och underbara resa du någonsin kunnat föreställa dig.”

2016 har börjat av en känsla av att leva men inte inifrån. Det har hänt så mycket ”utanför” så att jag inte hunnit sjunka in i hjärtat, lyssna, smälta, känna, bara vara. Först nu i helgen fick jag egentid. Orden har börjat ta form.

Att möta alla livets händelser med öppet hjärta, inte isolera eller distansera sig själv, det är inte lätt!

Men vem har sagt att det ska vara lätt? Vi lär oss med uppväxten att passa in – de sociala och kulturella ”reglerna” – för att sedan märka att hjärtat inte vill passa in. Vi vill kunna vara de unika, hela människor vi var födda till. Med brustet hjärta reser vi oss upp, om och om igen. Vi är fortfarande här, vi lever. Nu är det dags att våga skina, precis som vi är! 

Detta året önskar jag att vi tillsammans lyfter och stöttar varandra. Släpper på rädslor om att vi inte är tillräckliga, på jämförelse, konkurrens och avundsjuka. Jag pratar lika mycket till mig själv som till er!

Ha vänner nära som ser ditt hjärta och som håller dig till svars när du inte är närvarande. Inte på ett hårt sätt utan en vän som mjukt kan vägleda dig tillbaka in. Som en vargflock tar vi hand om varandra, litar på vår intuition och ylar under månen!

Stora kramar och ett stort TACK för att du läser! DU är en del av mitt hjärta genom att du följer min yoga och livsresa. Det är fint att få dela med dig. ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *