Information, Inspiration, Kul, Positioner, Tankar, Vackert

Favoritposition under fullmånen

fetal

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg så har den senaste perioden präglats av ett virrvarr av känslor, upplevelser, tidsomställning, familjerelationer och aktiviteter, vilket är oerhört kul, men som också tar energi så nu har jag behov av att ta det väldigt lugnt.

Fullmåne idag vid 13-tiden och det spelar säkert också in i denna period av känslomässig storm och förvirring. Bara ett liten klipp på facebook med en söt hund så kan jag gråta av att den är så söt, eller om klippet är sorgligt, av ledsamhet och hopplöshet. Vart är världen på väg??

Och det är ingen konstig fråga att ställa sig med tanke på allt hemskt som hänt på senaste. Inte bara ett ledsamt hundklipp utan verkliga händelser!

Vi går runt i ett slags kollektivt trauma och alla är lite halvrädda för vad som kommer hända – skolmorden, terrorism, klimatförändringar, Syrien….. MEN MEN MEN!!!

Vad vi inte ser är allt fint som händer varje dag. Varje gång du väljer hopp, kärlek och att omfamna dina mörka sidor, dina imperfektioner, görs hela världen till ett bättre ställe.

Här är en underbar kampanj av TreeSisters, ett exempel på något positivt: https://www.indiegogo.com/projects/treesisters-igniting-a-reforestation-revolution#/

Huffington post har ”good news”:
http://www.huffingtonpost.com/good-news/

Och här hittade jag the good news network:
http://www.goodnewsnetwork.org/

“Because true belonging only happens when we present our authentic, imperfect selves to the world, our sense of belonging can never be greater than our level of self-acceptance.” -Brene Brown

Lite mer om fullmånen:

big-moon-hug-jerry-kirk

 

Passa på att titta ut ikväll och se om du ser det kraftiga ljuset av denna sista ”supermånen” i en serie av tre supermånar. 

Denna fullmånen är i jordliga oxens tecken. Oxen är styrd av planeten venus (precis som vågen) och innebär en dragningskraft till det sensuella, vackra och jordliga. Oxen har behov att känna sig trygg och bekväm. Solen är i skorpionens tecken som är mystisk, sexig och magnetisk. Den ser till skuggsidan av dig själv, de djupa känslorna som bubblar under ytan.

Lägg märke till relationen till dig själv, till andra och mellan ljuset och mörkret i dig själv under den här tiden. I skuggorna kan du hitta gömda talanger att ta fram. Ljuset kan hjälpa dig lyfta fram dem. Lyssna in och bli förförd av denna vackra och kraftfulla måne. Här kommer några länkar om du vill läsa mer:

– Elephant Journal: http://www.elephantjournal.com/2015/10/the-final-super-moon-of-2015-our-chance-to-have-it-all/

– Moon circles: http://mooncircles.com/3-minute-moon-ritual/ Och
http://mooncircles.com/taurus-full-moon-the-sorcery-of-benign-neglect/

– Hamnade på denna sida för några veckor sedan. Spännande med numerologi även om det som med astrologi får tas som inspiration inte fakta, annars kan man se nummer i ALLT. :) The Numerologist:
http://numerologist.com/portal/numerology/how-the-full-moon-on-oct-27-will-expand-abundance-love-healing/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *