Flöden, Inspiration, Tankar

Kul flöde för höfter och axlar med armbalanser

Detta flöde är ca 30 min långt och du kommer jobba med hela kroppen, speciellt fokus är på höfter och axlar. Det passar inte dig som är helt nybörjare då jag har med armbalanser såsom sidkråka, koundiyanasana I och koundiyanasana II. Men det är inte farligt att testa, känn efter i din kropp.

Gör övningarna långsamt hemma hos dig, pausa videon och testa i ditt tempo om du känner att det går lite fort. Jag testar nya saker och faller lite hit och dit så du kan falla med mig. :)

Kanske sätt på någon skön musik som du gillar. Fokusera på din rörelse och ditt andetag. Andetaget flödar hela tiden så du inte håller andan (speciellt inte i armbalanserna). Tänk också på att slappna av i ansiktet. Gå in i alla positioner med en känsla av lätthet, som att det var en enkel grej att bara göra (även om det inte är det så försök att hitta den känslan).

being perfect

Framförallt, döm inte dina prestationer på mattan. Du kan ALDRIG göra fel eller vara dålig. Du ”vinner” varenda gång du ställer dig på din matta, det räcker som prestation. Säg till den delen av dig själv som vill lyckas perfekt (även om du kanske testar en position första gången!?!) att hålla käften, rent ut sagt. Du är bra oavsett vilken form din krigare II tar sig. OK? bra. då kör vi igång. :)

Alla positioner i flödet finns förklarade här: http://jannasyoga.se/category/positioner/

Ge gärna lite feedback på vad du tyckte och hur det kändes i din kropp. Om du har några frågor så svarar jag mer än gärna.Hoppas du tyckte det var lika kul som jag att göra!

Tack, namaste <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *