Information, Inspiration, Kul

Livets ström

Det hände så mycket för någon vecka sedan, bara roliga grejer, men jag kände att jag knappt hann med. Livet är som en flod och just då strömmade det rejält! Jag flöt med, medströms. Det var härligt! (alltid skönt när det går medströms) Men något i mig sade att jag borde pausa lite. Bara en stund. Hoppa upp på en höjd precis vid floden. Få lite översikt. Andas.

Så det har jag gjort. Planerat in färre aktiviteter och försöker prioritera det som verkligen är viktigt. Det var ett bra val. Jag behöver ta hand om mig själv så att jag kan ta hand om andra. Älska mig själv så fullkomligt så att jag kan älska andra på samma sätt. Det är dit jag vill. Det är den jag redan är, men har tappat bort på den snart 32-åriga vägen.

Allt det som har hänt på senaste vill jag däremot gärna dela med mig av med er, för att jag är riktigt stolt över mig själv :)

yogalärar anusara

Jag har avslutat min andra yogalärarutbildning! Denna gång med fantastiska Anja Bergh så jag kan nu kalla mig, Anusara Elements Yogalärare (hela härliga gruppen på kort ovan). Jag har gått på två fantastiska workshops med Sianna Sherman och Tara JudelleSianna svävar lite ovanför marken, så graciös, omtänksam, mjuk men ändå väldigt kraftfull. Magisk! Tara var varm, jordnära, extremt närvarande och så rolig. Tara lärde ut något som heter Body Mind Centering som jag skulle vilja studera mer… Kanske blir det en utbildning på Bali i vinter…

sianna shermantara judelle

Jag har gått en SATS Core utbildning vilket var rejält tufft men kul. Hade inte trott att det skulle vara så roligt faktiskt. Nu inser jag ytterligare hur viktigt det är att vara stark i coremuskulaturen (de posturala musklerna). Det får mig att tänka på ett något Kathryn Budig sagt som jag redan delat. Ett av mina favoritcitat, här kommer det igen:

”When yoga made my physical core stronger I was able to do things with my body I never thought possible. But the more important thing that core work teaches us is that when we take care of things in the center of our lives first. Then the rest of our lives falls into place in a way that makes sense.”

Som du kanske redan läst så har vi yoga i Slottsskogen på onsdagar nu i sommar. Vi är Yoga Devis = Dalia, Danielle, Teresia och jag. Ni kan faktiskt hitta dem alla ovan på fotot för vi lärde känna varandra genom yogalärarutbildningen. Genom Facebook-gruppen Yoga Devis kan ni hitta all information om våra aktiviteter.

Jag är till sist extremt glad att få erbjuda min första yogakurs! Den kommer gå torsdagskvällar från 4 september till 27 november på Vasaplatsen 3 (hos Attityd Coaching). I deras mysiga föreläsningssal kommer vi att jobba enligt biomekaniska principer, baserade på Anusara Elements, med din kropps förmåga och unika hållning. Min förhoppning är att du ska känna samspelet mellan din kropp och själ och lära dig vad du behöver för att leva i harmoni. Genom att omfamna hela dig själv, det mörka liksom det ljusa, kan du leva helhjärtat:

wholeheartedbadge”The Wholehearted journey is not the path of least resistance. It’s a path of consciousness and choice. And, to be honest, it’s a little counter-culture. The willingness to tell our stories, feel the pain of others, and stay genuinely connected in this disconnected world is not something we can do halfheartedly. To practice courage, compassion, and connection is to look at life and the people around us, and say, ”I’m all in”” – Brené Brown, The Gifts of Imperfection. ❤

Detta kommer jag undervisa med mycket värme och humor. Jag gillar lekfullhet och utmaning blandat med lugn och trygghet. Vill du veta mer om mig och vad andra tycker om mina klasser, titta in här >>

För mer detaljer om kursen, se under yoga med mig>>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *