Information

NY KURSSTART 9 mars!

I mars börjar två nya 8-veckors kurser:

Vi fortsätter med temat HJÄRTA och tar tid att lyssna in, öppna upp och stärka vår kropp för att bli mer medvetna om vad som är viktigt för oss och att kunna leva autentiskt utifrån det vi finner (dis-cover).

Nybörjarkurs/fortsättning – En kurs för dig som är ny för yoga eller har yogat upp till 1-2 terminer. En blandning av anatomi, chakran och mindfulness.
Fördjupningskurs/avancerad – För dig som yogat åtminstone ett år regelbundet. Vi fokuserar mindre på tekniken i positionerna och bygger på med mer avancerade positioner, andningsövningar, meditation mm. Allt med fokus på ditt hjärta.

Adress: Doktor Bex Gata 4 (Guldheden).
Tid: Onsdagar 17:30-19:00 Fördjupning/avancerad. 19:15-20:30 Nybörjar/fortsättning.
Pris: Fördjupning/avancerad 1800 kr (8 ggr). Nybörjar/fortsättning 1500 kr (8 ggr).
Start den 9 mars. Drop-in pris 250 kr. Det går bra att dela upp betalningen på 2 eller 3 ggr (maila info@jannasyoga.se för mer info).
Anmälan ska ske innan den 29 februari (en vecka före kursstart). Maila info@jannasyoga.se med ditt namn. Anmälan är bindande.
Betalning: Sker enklast via BankGiro 862-3084 eller Swish till mobilnummer 0763370676. Kom ihåg att skriva namn när du betalar.

Till hösten kommer det bli fler kurser, workshops och jag planerar även att ha personlig yoga samt mindre grupper (2-3 personer) till hösten. Det kanske är något för dig och dina vänner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *