Om bloggen

Jannasyoga kom till genom Jannas fascination av samspelet mellan kropp och själ (body & mind). När hon upptäckte yogan så fann hon äntligen ett sätt där hon kunde få uttryck för alla tankar länkat till livet, känslor, kropp och själ.

Janna använder kroppen som redskap för att upptäcka och utveckla sig själv.

Yoga ger mig en väg in till hjärtat, min rytm och sanning. Ett sätt att leva. Den ger mig samtidigt styrka, smidighet och ökad rörlighet.” – Janna

När Janna började ha klasser på SATS, 2013, så blev behovet ännu större av att dela med sig. Klasserna var 55 eller 75 min långa och man hinner oftast inte gå igenom allt det man skulle vilja. Det var då konceptet kom till – att ge tips & råd om positioner och flöden som du kan göra hemma, i köket t.ex.

Tipsen kommer från hur Janna själv upplever sin kropp i olika positioner samt hur hon arbetar med sin kropp för att komma in och ur ställningar. Tänk på att Jannas sätt inte är det enda rätta. Du måste hitta din väg och vad som känns bäst för din kropp. Yogan är personlig eftersom vi alla är unika, både biologiskt, kroppsligt och själsligt. Det är vad som gör det riktigt intressant!

Sidan är till största del på svenska men positionerna är även benämnda på sanskrit och engelska så det ska vara lättare att söka vidare om du vill ha ytterligare tips och inspiration.

Min förhoppning är att du som läser detta ska bli inspirerad att lära känna samspelet mellan din kropp och själ och lära dig vad du behöver för att känna harmoni.

Kom ihåg att yoga inte handlar om de fysiska positionerna. Det handlar om att hitta sig själv, kunna acceptera sig själv och sedan kunna släppa på självet och bara vara.

”Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built.” Rumi

2 reaktioner på ”Om bloggen

Kommentarer är stängda.