SAGT OM JANNA

”Janna har en fantastisk förmåga att i grupp lägga märke till den enskilde individen och oavsett övning så ”se”, inte bara titta, vad eleven behöver. Janna är en yogainstruktör som jag återkommer till när jag behöver landa i mig själv. Hon är trygg, stabil, fantastiskt pedagogisk och som ett plus i kanten, är hon underbart härlig som person.”
Mariah Weinehammar

”Janna är en varm och inspirerande person som tar sig tid för att deltagarna skall få en bra upplevelse. Varje klass inleds med en presentation av dagens tema som varierar från klass till klass. Janna har en förmåga att känna av gruppen och anpassa svårighetsnivån och ge alternativa positioner för den som behöver samt bra tips som underlättar förståelsen för hur positionen skall utföras och kännas. Jag uppskattar variationen mellan intensiva och lugna klasser. <3”
Linda Nilsson

”Janna bjuder på lekfulla klasser med härlig energi. Hon leder klasser med trygghet och stor kunskap och utmanar genom att blanda in kreativa twistar på ställningar.”
Danielle Jervelycke, yogalärare

”Man återkommer gärna! Fantasifull och kroppsligt utmanande yoga, med teorier och även en mental del. Det är spännande att träda in i Janna yogavärld, eller rättare sagt få möjligheter att närma sig olika sidor hos sig själv. Jag kan verkligen rekommendera henne!”
Camilla Fernhall Modig

”Att aldrig provat Yoga innan och lyckas ha turen att ha sin första lektion någonsin med Janna Wellander är bara ren och skär lycka, en lektion och jag var helt fast för Yoga, svetten rann och även om jag kanske klarade 10% fick Janna mig på något sätt att känna att det var jätte bra. Janna tar sig tid för varje individ på passen, hon får en att tro på sig själv. Frågar man henne något så lyser hon upp och gör allt för att vilja hjälpa en att utvecklas. Men får inte bara fysisk träning på dessa pass utan det är som mental medicin för hjärnan. Var man frustrerad innan så går man från klassen med ett slags lugn som knappt går att förklara, man mår bra helt enkelt. Jag har aldrig någonsin ångrat att jag provade Yoga och detta är verkligen en träningsform som jag vill utveckla.” – Caroline Ekehede

Se även: https://www.facebook.com/pg/Jannasyoga/reviews/

1 reaktion på ”SAGT OM JANNA

  1. Man återkommer gärna! Fantasifull och kroppsligt utmanande yoga, med teorier och även en mental del. Det är spännande att träda in i Janna yogavärld, eller rättare sagt få möjligheter att närma sig olika sidor hos sig själv. Jag kan verkligen rekommendera henne!

Kommentarer är stängda.