Flöden, Information, Inspiration, Kul, Positioner

TACK för igår!

IMG_20150311_132139

Det var ett kul sista flöde på selflove-temat!

En av positionerna vi jobbade med var #astavakrasana (de översta fotona). Den kommer vi inte göra nästa flöde men jag rekommenderar att fortsätta öva hemma. Här är ett bra litet klipp från Kino McGregor – https://youtu.be/QDfqM33mVlg. (Du kan ha foten både över och under, spelar ingen större roll). Här är även en 35 min lång  yogaklass som bygger upp till positionen, via Yoga Journal: https://www.youtube.com/watch?v=9W-9mVrdm08.

Som jag sade i slutet av klassen så tar jag gärna emot önskemål på sista flödet – vad det än är!! Positioner, övergångar, andning, mental fokus, anatomiskt fokus. Skriv alla dina frågor, önskemål, tankar och tips!!

I bilden ovan är tips på lite mer avancerade positioner att jobba mot – handstående, huvudstående, variationer av duvan, en annan handbalans (eka pada bakasana) m.m. Jag kan däremot tänka mig en klass där vi ligger ner i princip hela tiden. :-)

DSC_0388 DSC_0385 DSC_0383 Savasana  universalpos 1  Vilande ställning 3  quartz sand texture background  Supta-Baddha-Konasana

Jag ser mycket fram emot de sista veckorna med er innan mammaledighet!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *