Företagsyoga

Jag utvecklar gärna samarbeten breathemed er – privata företag liksom offentliga institutioner, skolor etc. Dessa samarbeten fokuserar på yoga som ett sätt att öppna upp och stärka kroppen vid stillasittande arbete samt att förebygga och lindra stress. Om du är chef eller anställd och anser att ditt företag kan ha behov av yoga, kontakta mig på info@jannasyoga.se eller på mobnr 0763370676.

En reaktion på “Företagsyoga

 1. Lovisa Jacobsson

  Hej Janna!

  Försökte maila din info.adress men fick ett felmeddelande.

  Jag hittade din blogg på nätet efter att ha googlat ”yoga tjörn”. Jag blir inte klok på om du finns på Tjörn eller hur det förhåller sig att jag hittade dig på den googlingen. Hur som helst känner jag mig väldigt tilltalad av ditt tankesätt och jag söker en yogainstruktör eller yogastudio på Tjörn för den 15 eller 16 oktober i höst.

  Vi är 7 tjejer som varje höst ses för att umgås och hitta på något nytt tillsammans. Jag är väldigt ny inom yoga/meditation/mindfulness man jag känner att jag håller på att falla pladask:) Mina vänner har inte testat något sådant men är nyfikna.

  Jag undrar om man kan boka dig till Kyrkesund den 15 eller 16 oktober för ett yogapass och gärna lite ”utbildning” runt och kring dina tankar om mindfulness? Jag har inga egna mattor och vi ska bo i ett skärgårdshus har jag tänkt som heter ”Shelters”. Jag är i ärlighetens namn inte ens säker på att 7 yogamattor får plats där men jag tänker att jag får kolla upp det:) Alternativet är om du känner till någon annan lokal man kan vara i?

  Hälsningar Lovisa

Kommentarer inaktiverade.